Neću se uopće praviti da mogu napisati išto blizu značajnom kao što ste to svi Vi učinili prije mene, ali ću pokušati biti što osobniji. Zato to pišem na svojem jeziku i pokušat ću biti što sadržajniji...
Steve-a nisam poznavao kao velika većina Vas, to je bilo više "divljenje" izdaleka u stvarnom životu i izbliza ovdje na forumu. Znam da će zvučati glupo, ali svaki puta dok bi se odlučio nešto komentirati ovdje ili postati ovdje, osjećao sam veliku tremu, kao neki osjećaj da ne pripadam. Ali dok odvrtim danas film, to je zapravo bilo protivno svemu što je Albini predstavljao: generalnu inkluzivnost, prijateljsku ruku i bezgraničnu pomoć.
Sa Steve-om smo proveli tri predivna dana u Italiji, u intimnoj atmosferi Oxygena (Paride-ov predivan studio) i upoznali čovjeka koji ti metaforički zadaje udarac u trbuh i izaziva osmijeh u tebi/na licu od prvog trena kad ga čuješ/upoznaš. Isti osjećaj koji sam osjetio 1994e, kad sam prvi puta čuo Shellac. Nisam se oporavio od onda, nadam se da se neću do kraja života.
Hvala ti za sve, Steve. Bio si i ostao "mensch" do kraja.
Re: Requiescat FM Steve
261
Last edited by Lu Zwei on Sun May 12, 2024 9:46 am, edited 1 time in total.
Nothing major here. Just a regular EU cock. I pull it out and there is beans all over my penis. Bean shells all over my penis...